De Ondernemers Academy

6+
Kennispartners
50+

Cursussen

100%

Voor en door ondernemers

Onze missie:

Onze missie:

De Ondernemers Academy zet de standaard voor uitzonderlijk ondernemersonderwijs.

Het is onze missie om ondernemers te helpen blijvend succesvol te zijn door het bieden van een ongeëvenaarde leerervaring, die persoonlijk en zakelijk transformerend is.

Door en voor ondernemers.

''been there, seen it, done it all before''.

Ons team:

Ons team:

Waarom wij de Ondernemers Academy voor jou zijn gestart:

In onze succesvolle adviespraktijken en binnen onze persoonlijke netwerken zien wij ondernemers keer op keer worstelen met uiteenlopende vraagstukken.

Logisch eigenlijk, want geen mens kan overal verstand van hebben. Met ons team van experts en onze gezamenlijke ondernemerservaring weten wij gelukkig al veel meer. Daarom bundelen wij onze krachten om ondernemers de juiste steun in de rug te geven. En dat blijven wij doen met een steeds verder groeiend cursusaanbod.

Hoe laten wij jou groeien?

Door het vertalen van ervaringen uit de praktijk staat er een mooi cursusaanbod voor jou klaar. Dagelijks werken wij aan verdere uitbreiding en verbetering van dit aanbod om jou voortdurend te helpen succesvoller te zijn. Voor ons kan jouw groei nooit genoeg zijn.

Daarom blijven wij zoeken naar nieuwe experts die hun specifieke kennis met jou willen delen, zodat wij voor jou de meest waardevolle kennis- en inspiratiepartner zijn!

Waarmee laten wij jou groeien?

Waarmee laten wij jou groeien?

Boeken

Met deze boeken zetten wij niet alleen jou, maar ook jouw onderneming centraal. Wordt lid van de Ondernemers Academy en krijg toegang tot onze studieboeken en gratis te downloaden handleidingen. 

Cursussen

Met onze cursussen halen we het beste uit jou als mens naar boven en leren wij jou heel veel bewezen succesvolle ondernemersvaardigheden. Zo maak jij als ondernemer een flinke groei door. 

Diensten

''Door ondernemers, voor ondernemers''. Als doorgewinterde experts bieden wij jou daarom onder andere 1-op-1 trainingen aan. Geef een kickstart aan jouw groei!  

€ 49,97,-
€ 29,97 per maand

De Ondernemers Academy

  • Toegang tot een breed en diep cursusaanbod dat wij blijven vernieuwen en die jij 24/7, 365 dagen per jaar in jouw eigen tempo doorloopt. 
  • Een ruim assortiment GRATIS e-books vol met jarenlange kennis en ondernemerservaring op verschillende vakgebieden.
  • Kennisevenementen en groepssessies van enerverende experts en sprekers bijwonen tegen een speciaal ledentarief. 
  • Persoonlijke 1-op-1 coaching door onze experts en docenten tegen aantrekkelijke kortingen.
  • Toegang tot ons ledenforum om jouw netwerk nog waardevoller te maken en om te sparren met andere ondernemers, onze experts en docenten.