Bram van Roosmalen

Hallo,

Mijn naam is Bram van Roosmalen (1983) en ben een echte salestijger met ontembare energie waarmee ik jou en jouw salesteam een enorme boost geef. Naast veel (specialistische) studies op het gebied van sales (waaronder Nima Sales A en B), heb ik in de afgelopen 20 jaar voor veel grote bedrijven als Rabobank, Hanos, Nestlé en Jumbo supermarkten gewerkt. Jaar in jaar uit heb ik bijgedragen aan het overtreffen van omzetdoelstellingen door targets letterlijk te verpletteren. Op die manier heb ik bij veel van deze bedrijven de nieuwe sales standaard gezet.

Als sales en performance coach help ik jou en jouw salesteam om de meest succesvolle versie van zichzelf te worden.

Jij staat bij mijn bewezen POWER aanpak centraal, ik ga jou geen trucje leren. Jouw kwaliteiten komen tot uiting in een eigen authentieke en vooral energieke sales aanpak. Het draait mij om het helpen van jou zodat je lol krijgt in sales, de juiste mindset ontwikkelt en met een gezonde portie zelfvertrouwen de juiste acties onderneemt.”


Samen met mijn vrouw Esther, 2 kinderen (Linn en Wessel) en hond Lois, woon ik in het gezellige Brabant. Elke dag begin ik vaak om 6 uur in de sportschool of wandelend in het buitengebied en ben veel bezig met bewuste voeding. Met een goed boek over sales of persoonlijke ontwikkeling/ mindset kan ik mij uitstekend vermaken.


Zet mij voor jouw salesteam en iedereen staat in no time op scherp. Met de krachtige en energieke aanpak van Sales vol Energie coach ik jou en jouw salesteam naar next level op gebied van sales en performance. En dat ga jij merken aan jouw omzet!


Meer over mijn energieke aanpak en een extra aantrekkelijk tarief voor jou als lid van de Ondernemers Academy? Ga dan naar www.salesvolenergie.nl. Gas erop en tot snel!?

Sales vol Energie

Bram van Roosmalen

+31 6 43287979

Bram@salesvolenergie.nl